отрова за плъхове

Очарователна истина, за която се обзалагам, че знаете отрова за плъхове

 

Когато самият вие имате проблем с гризачите на ръцете си, тогава може да е изкушаващо да достигнете до вашите отрова за плъхове. Но когато става въпрос за използването на токсин за плъхове, ще намерите някои проблеми, които искате да разберете. По този начин, преди да започнете всеки домашен контролер за плъхове, с Bonito, тогава можете много бързо да съсипете плъховете и мишките, които възникват. За тях е невъзможно да издържат на апетитната отрова за плъхове поради причината, че се състои от много хранителни примамки, които са привлекателни. Бонито е нашият бестселър токсин за плъхове и мишки. Обикновено не спираме да го препоръчваме, тъй като няма резултат от недоволен клиент от резултата. Токсинът е под формата на пастата и идва от малки торбички като билков чай. През последните няколко десетилетия няколко производители на отрови от гризачи приготвят хляб в допълнение към обичайните пелети, пелети и сладкиши. Но в Бонират ще намерите много примамливи хранителни примамки, на които мишките и плъховете не могат да се противопоставят. Те ухаят и на двете примамки и се опитват да ги изядат. Тогава те загиват след няколко дни. Гризачите отминават бавно и постепенно, затова едва ли знаят за какво умират. Това е особено важно при плъхове, които са доста умни. Те могат да повярват, че трябва да не ядат, защото другите умират.

 

Родентицид за борба с плъхове, мишки, както и други гризачи. Rakim паста може всъщност да бъде готова примамка и се прилага специално. Примамки (10 г багаж) се слагат в региони с висока концентрация на гризачи. Абсолютният най-подходящ уеб сайт за настройка отрова за плъхове са легла, пътеки и места за хранене. Факторите за отрови са разположени в близост до дупки, редовни пътеки и зони за хранене на кората. Ако тези петна са неизвестни, тогава подробностите за отровата са подредени в цялата област. Ракуминовото лепило се разгражда изцяло и веднага в почвата при аеробни условия, минерализирайки се до CO2 чрез мръсови микроби. Освен това тя се разделя на различни услуги и продукти под силата на светлината. Във вода лепилото Ракумин не реагира хидролитично. Високо атрактивна отрова за плъхове и мишки. Сместа от телесни мазнини, различни брашна, а също и други вкусни примамки привлича гризачи, плюс това не е възможно те да издържат на токсина. Опакован е в малък чай като тотал и не е трудно да се разпространява и използва. Тази подготовка е от вида на гладката паста. Състои се от множество атрактивни материали като мазнини и брашно.

 

Между всички налични техники за ликвидиране на гризачи идва отровата. Дори огромният избор на лекарства, голямото разнообразие от форми допринася за объркване за купувачите. Терапиите се различават по принципа на действие, заряд, начин на употреба, период на въздействие върху организма на вредителите. Идеалният отрова за плъхове може да се намери във всеки даден професионален магазин. Сега всички ние трябва да направим наистина да направим избор. В началото трябва да решите вида на отровата. Всяка от тях включва свои собствени характеристики за изпълнение. Изглежда са пластилин. Още по-подходящ за хищници от гризачи, тъй като брикетът изглежда като говеждо на вкус, консистенция. Производители A DD месни аромати със собствени услуги и продукти. Мишки като зърнени храни, сухарандни зърнени култури. Дори брикетът отрова за плъхове се отличава с ярковибразно зелено оцветяване. Предлага се в светещи цветове синьо, зелено, розово. Изглежда като котка, храна за домашни любимци, която е суха. Подобна примамка не е отвратителна за мишките. Различни надеждни гранули са хапчета за мастика. Супер потребителски. Можете да го поставите на всяко труднодостъпно място, за да премахнете вредителите. Лекарството повтаря характеристиките на вкуса на пелетите, който е различен. Мишките наблюдавали зърното, без да подозират такова нещо.